top of page

Vi hjälper gärna er på vägen

Med hjälp av Företagsrabatten så sparar i regel våra kunder över 5,000kr per år.  Detta kan vi göra möjligt på grund vår kompetens inom dem olika branscherna och konkurrensen som finns.  

Det bästa av allt, Det tar inte din tid. När vi har förhandlat fram ett pris hos en leverantör så meddelar vi dig via mail.

Nu är det äntligen slutförhandlat. inga fler dyra avtal eller säljare som ringer och stör på din lediga tid eller på jobbet.

Omförhandlingar

Tillsammans kan vi pressa priserna hos leverantrerna, igenom att du blir medlem hos oss så kan du ta del av nästa förhandling. Efter en förhandling så mailar vi resultatet och du får själv acceptera erbjudandet ifrån leverantören.

Cheerful marketing people brainstorming

Hitta nya leverantörer

Ibland kanske det är bättre att byta leverantör. Om din nuvarande leverantör inte har fungerat eller inte är tillmötesgående så kan vi hämta in offerter ifrån flera leverantlörer samtidigt.

Granska avtal

Image by Brooke Cagle

Om du som kund har fastnat i ett avtal som du känner är inlett på dåliga premisser eller igenom ett oärligt tillvägagångssätt. Hör av dig till oss så kan vi titta på ditt ärende och koppla ihop dig med en ut av våra konsumentrådgivare. 

Vi är helt oberoende och arbetar inte för leverantörerna, utan vi arbetar för dig.

bottom of page